Privacy beleid

Ontwikkelingen over onderstaande onderwerpen worden gecommuniceerd in de Nieuwsbrief financieel antwoord.

Privacy-beleid/ AVG

25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving (AVG) ingegaan. De AVG bevat regels voor het verwerken van persoonsgegevens.

Al uw rechten vindt u op de site van de Autoriteit Persoonsgegevens. autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving

 

Meer informatie:

·         bit.ly/dfs488-AVG-Algemene-verordening-gegevensbescherming

·         autoriteitpersoonsgegevens.nl/sites/default/files/atoms/files/2017-11_stappenplan_avg_online_v2.pdf

 

 

Contact en opmerkingen over uw gegevens op www.definancielesite.nl:

Stichting Financiële Kennisbank
KvK nummer: 51123983
BTW nummer: NL 823098230B01
info@definancielesite.nl
Beheerder/ AVG verantwoordelijke: P.Gevers Deynoot

 

 

Persoonsgegevens:

  1. bij aanvraag van de nieuwsbrief: naam, mailadres, datum van aanvraag, aandachtsgebied
  2. bij verwijdering van de donatiebalk: IP-adres

 

 

Doel:

  1. door u aangegeven wens tot toezending van de Nieuwsbrief op een door u aangegeven aandachtsgebied
  2. indien u via een bijdrage wenst dat donatiebalk niet meer zichtbaar is

 

 

Bewaartermijn: zolang nodig voor uitvoering van de gevraagde dienst

 

 

Delen met anderen: uw persoonsgegevens worden niet aan derden verkocht. Er zijn geen andere commerciële informaties/ advertenties van derden dan www.klankbordspecialist.nl. Gegevens worden niet aan adverteerder doorgegeven. Er worden geen adviezen via de site gegeven en dus ook geen gegevens verzameld. Er worden geen producten aangeboden of verkocht. Er wordt geen gebruik gemaakt van cookies.

 

Websitebezoek:: sitebezoek wordt bijgehouden via via Google Analytics. Zie privacy beleid van Google Analytics: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=nl.

 

Werknemers: er zijn geen werknemers buiten de beheerder.

 

Beveiliging: beheerder behoudt geheimhouding, beveiliging van de website vindt plaats via wachtwoord .

 

 Data Protection Impact Assessment (DPIA). Gezien de aard van de gegevens wordt ervan uitgegaan dat er geen sprake is van een hoog privacy risico.

 

Privacy by design & privacy by default. Bij productontwikkeling zal rekening gehouden worden met de privacy aspecten en organisatorisch gewenst maatregelen getroffen worden.

Oplossingen