Zoek op trefwoord

Vul een financieel begrip in en lees praktische, begrijpelijke en objectieve informatie.


Beste bezoekers,
www.definancielesite.nl zal als kosteloze, onafhankelijke en kritische financiƫle voorlichtingssite vanaf heden niet meer geactualiseerd worden.
De uitgebreide databank, bezocht door meer dan 263.000 bezoekers, zal tot 1 juli beschikbaar zijn om te raadplegen.
U kunt de websites van overheidsinstellingen voor informatie raadplegen. En dat is in deze tijd met ingrijpende wijzigingen op gebieden als o.a. studiefinanciering, sociale voorzieningen, Box 3 heffing, afbouw van ondernemersfaciliteiten, meer dan noodzakelijk. Schuldhulpverlening is nu van essentieel belang.
Indien u belang hecht aan een financieel klankbord, kunt u mailen naar info@definancielesite.nl. Ook tot na 1 juli beschikbaar voor u.


Recent nieuws over overkreditering en aflossingsonvermogen van studenten: http://www.nu.nl/geldzaken/4608009/honderdduizend-oud-studenten-kunnen-studieschuld-niet-betalen.html Wat is overkreditering?: http://www.dfbonline.nl/begrip/9701/overkreditering.   Vorige

Inkomensperspectief

Top 10 best en slechts betaalde beroepen:

http://bit.ly/dfs293-best-en-slechts-betaalde-beroepen 

Voor elke werkende: check uw salaris via loonwijzer:

http://bit.ly/dfs292-salarischeck 

Voor elke student: bekijk het salarisperspectief.

 

Nationale Alumni Enquête 2015 (voorheen WO Monitor)

 

Introductie

De Nationale alumni Enquête (voorheen: WO Monitor) is een landelijke enquête onder alle recent afgestudeerde master- en doctoraalstudenten aan de (bekostigde) Nederlandse universiteiten. Het onderzoek vindt sinds 2009 tweejaarlijks plaats onder de Nederlandse bekostigde universiteiten. De uitkomsten bieden een  inzicht in de aansluiting tussen de wo-masteropleiding en de arbeidsmarkt.

http://www.vsnu.nl/f_c_masterstudenten_arbeidsmarkt.html

 

Onderwijs/kennisoverdracht ontwikkelt zich snel van op locatie naar via internet en van betaald naar gratis. De overheid stimuleert open en online onderwijs.   1. Stimuleringsregeling 'Open en online onderwijs' Projecten met open en online onderwijs met een Creative Commons licentie, open in tijd en plaats en mogelijk gratis komen in... Volgende
Back to home

Oplossingen