Zoek op trefwoord

Vul een financieel begrip in en lees praktische, begrijpelijke en objectieve informatie.


Beste bezoekers,
www.definancielesite.nl zal als kosteloze, onafhankelijke en kritische financiƫle voorlichtingssite vanaf heden niet meer geactualiseerd worden.
De uitgebreide databank, bezocht door meer dan 263.000 bezoekers, zal tot 1 juli beschikbaar zijn om te raadplegen.
U kunt de websites van overheidsinstellingen voor informatie raadplegen. En dat is in deze tijd met ingrijpende wijzigingen op gebieden als o.a. studiefinanciering, sociale voorzieningen, Box 3 heffing, afbouw van ondernemersfaciliteiten, meer dan noodzakelijk. Schuldhulpverlening is nu van essentieel belang.
Indien u belang hecht aan een financieel klankbord, kunt u mailen naar info@definancielesite.nl. Ook tot na 1 juli beschikbaar voor u.


Er zijn veel sites met voorbeeldcontracten. Bijzonder nuttig om een idee te vormen hoe een contract eruit kan zien. Zie op commerciële sites als:  https://vastgoedcontracten.nl/ http://www.bc.nl/juridische-zaken/voorbeeldcontracten.html?gclid=CjwKEAjwj9GqBRCRlPram97Xk3ESJADrN7IesmUcsQeDM69gAH5KbbCYzoVOfwUv7iu6wm-aOaZUaxoCP5_w_wcB Vorige

Incassokosten

kassa.bnnvara.nl/media/338809

WIK Wet Incassokosten

zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2012-141.html 

 

arag.nl/particulier/actueel/berichten/gevolgen-wet-incassokosten-voor-consument?gclid=EAIaIQobChMIy8bez56-1wIVDhHTCh3S8QAiEAAYASAAEgL-FPD_BwE

rijksoverheid.nl/onderwerpen/armoede-en-schulden/vraag-en-antwoord/hoogte-incassokosten

nvio.nl/wet-incasso-kosten-wik

 

Websites komen en gaan in snel tempo. Soms zal een link niet werken. Een bijdrage voor Nieuwe links of advies: Volgende
Back to home

Oplossingen