Zoek op trefwoord

Vul een financieel begrip in en lees praktische, begrijpelijke en objectieve informatie.


Beste bezoekers,
www.definancielesite.nl zal als kosteloze, onafhankelijke en kritische financiƫle voorlichtingssite vanaf heden niet meer geactualiseerd worden.
De uitgebreide databank, bezocht door meer dan 263.000 bezoekers, zal tot 1 juli beschikbaar zijn om te raadplegen.
U kunt de websites van overheidsinstellingen voor informatie raadplegen. En dat is in deze tijd met ingrijpende wijzigingen op gebieden als o.a. studiefinanciering, sociale voorzieningen, Box 3 heffing, afbouw van ondernemersfaciliteiten, meer dan noodzakelijk. Schuldhulpverlening is nu van essentieel belang.
Indien u belang hecht aan een financieel klankbord, kunt u mailen naar info@definancielesite.nl. Ook tot na 1 juli beschikbaar voor u.


Vergelijkingssites zijn door AFM en ACM, voorheen NMa, geanalyseerd. Zinvol voor u vanwege de tips en waarschuwingen!! afm.nl/nl-nl/professionals/onderwerpen/vergelijkingssites acm.nl/nl/publicaties/publicatie/7161/Vergelijkingssites-Financiele-Producten   Vergelijkingsites... Vorige

Producten

Voordat u koopt kunt u via verschillende links geteste producten vergelijken:

kieskeurig.nl/.ds

vergelijk.nl/

consumentenbond.nl/zoeken

 

en daarna kiest het meest aantrekkelijke verkoopkanaal:

google.nl/shopping _NL

google.nl/search =prijsvergelijkingssite.

 

 

 

 

Websites komen en gaan in snel tempo. Soms zal een link niet werken. Graag een bijdrage voor Nieuwe links of advies: www.definancielesite.nl Zoek een onbemand tankstation via brandstofprijzen.nl of brandstof-zoeker.nl. Via een app vind u... Volgende
Back to home

Oplossingen