Zoek op trefwoord

Vul een financieel begrip in en lees praktische, begrijpelijke en objectieve informatie.


Beste bezoekers,
www.definancielesite.nl zal als kosteloze, onafhankelijke en kritische financiƫle voorlichtingssite vanaf heden niet meer geactualiseerd worden.
De uitgebreide databank, bezocht door meer dan 263.000 bezoekers, zal tot 1 juli beschikbaar zijn om te raadplegen.
U kunt de websites van overheidsinstellingen voor informatie raadplegen. En dat is in deze tijd met ingrijpende wijzigingen op gebieden als o.a. studiefinanciering, sociale voorzieningen, Box 3 heffing, afbouw van ondernemersfaciliteiten, meer dan noodzakelijk. Schuldhulpverlening is nu van essentieel belang.
Indien u belang hecht aan een financieel klankbord, kunt u mailen naar info@definancielesite.nl. Ook tot na 1 juli beschikbaar voor u.


10 beslissingen om de belastingdruk te verlagen:   1ste Veel ondernemingen bieden een aantrekkelijke prijs en gunstige voorwaarden aan als u  als nieuwe klant komt. Let op: na... Vorige

Verlaging Box 3 heffing

- verlaging Box 3 heffing door tijdig voor, 1 januari:

a. beleg met vrijstelling

b. schenk aan een goed doel of kinderen

c. los schulden af (consumptief of hypothecair)

d. investeer in oudedagsvoorziening

e. vervroeg inkomsten en stel uitgaven uit

f. bundel uitgaven (eenmalige jaarpremie voor zorg) of investeren

g. stel dividenduitkering uit BV uit

 

Voor objectieve voorlichting en specifieke informatie (geen prijsvoordeel) zijn er overheidssites zoals www.rijksoverheid.nl of privaat-publieke sites zoals wijzeringeldzaken.nl (overheid, consumenten, brancheorganisaties, wetenschap), ideële sites zoals definancielesite.nl... Volgende
Back to home

Oplossingen