Zoek op trefwoord

Vul een financieel begrip in en lees praktische, begrijpelijke en objectieve informatie.


Beste bezoekers,
www.definancielesite.nl zal als kosteloze, onafhankelijke en kritische financiƫle voorlichtingssite vanaf heden niet meer geactualiseerd worden.
De uitgebreide databank, bezocht door meer dan 263.000 bezoekers, zal tot 1 juli beschikbaar zijn om te raadplegen.
U kunt de websites van overheidsinstellingen voor informatie raadplegen. En dat is in deze tijd met ingrijpende wijzigingen op gebieden als o.a. studiefinanciering, sociale voorzieningen, Box 3 heffing, afbouw van ondernemersfaciliteiten, meer dan noodzakelijk. Schuldhulpverlening is nu van essentieel belang.
Indien u belang hecht aan een financieel klankbord, kunt u mailen naar info@definancielesite.nl. Ook tot na 1 juli beschikbaar voor u.


https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/prinsjesdag/miljoenennota-en-andere-officiele-stukken   Vorige

Belangrijkste belastingwijzigingen 2021

https://www.rijksoverheid.nl/binaries/rijksoverheid/documenten/publicaties/2020/12/15/belangrijkste-wijzigingen-belastingen-2021/Belangrijkste+wijzigingen+belastingen+2021.pdf

 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/veranderingen Quote Werk en inkomen Bekijk de veranderingen op het gebied van werk en inkomen in 2021. Nog niet alle wijzigingen zijn bekend.   Minimumloon omhoog Per 1 januari 2021 gaat het minimumloon... Volgende
Back to home

Oplossingen