Zoek op trefwoord

Vul een financieel begrip in en lees praktische, begrijpelijke en objectieve informatie.


Beste bezoekers,
www.definancielesite.nl zal als kosteloze, onafhankelijke en kritische financiële voorlichtingssite vanaf heden niet meer geactualiseerd worden.
De uitgebreide databank, bezocht door meer dan 263.000 bezoekers, zal tot 1 juli beschikbaar zijn om te raadplegen.
U kunt de websites van overheidsinstellingen voor informatie raadplegen. En dat is in deze tijd met ingrijpende wijzigingen op gebieden als o.a. studiefinanciering, sociale voorzieningen, Box 3 heffing, afbouw van ondernemersfaciliteiten, meer dan noodzakelijk. Schuldhulpverlening is nu van essentieel belang.
Indien u belang hecht aan een financieel klankbord, kunt u mailen naar info@definancielesite.nl. Ook tot na 1 juli beschikbaar voor u.


Wat is de eigenwoningschuld? belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/woning/eigen_woning/u_verkoopt_een_woning/bijleenregeling/eigenwoningschuld/eigenwoningschuld Hoe... Vorige

Spaarrekening-, beleggingsrekening eigen woning

Door de introductie van bankvarianten, bijvoorbeeld de bankspaarhypotheek, met dezelfde fiscale voordelen, nam het belang van de KEW af. De spaarrekening eigen woning (SEW) en het beleggingsrecht eigen woning (BEW) werden steeds vaker gekozen.

Zie onder Banksparen.

 

 

Uitleg ABNAMRO   Quote Volgende
Back to home

Oplossingen