Studenten kunnen in de praktijk geen woning kopen, indien gebruik gemaakt is van de volle studiefinanciering, een bestedingslimiet en een credit card. Zie onder Student-en-woningfinanciering-praktisch-onmogelijk.html ‘Financiering... Vorige

Middeling. Een financiële meevaller als je een baan hebt.

Bereken uw middelingsvoordeel: https://www.berekenhet.nl/modules/werken/middeling-inkomen-box1.html

 

REALISEER je wens, door kostenbesparing en batenverhoging.
De studiekosten stijgen snel en de studenten worden belast met schulden voor de toekomst. Tijd om scherp op de kosten te letten. 

 

Afgestudeerden kunnen een belangrijke inkomensgroei realiseren bij de eerste baan. Dan is ook de periode dat gespaard kan worden. Meestal zijn er nog geen lasten van kinderen en is de levensstijl nog eenvoudig.

Het inkomen maakt een sprong en dat geeft de mogelijkheid tot middeling. Het inkomen over een periode van 3 jaar kan gemiddeld worden, waardoor belastingteruggave mogelijk is.

 

Ook later kan het inkomen aanzienlijk fluctueren en is middelen belangrijk om te voorkomen dat u teveel belastingen betaalt.

Kijk op de site van de Belastingdienst onder middeling van inkomen.

REALISEER je wens, door kostenbesparing en batenverhoging.De studiekosten stijgen snel en de studenten worden belast met schulden voor de toekomst. Tijd om scherp op de kosten te letten. Op de sites van de Belastingdienst en van diverse diensten staan de regelingen en een prima checklist!! Kijk... Volgende
Back to home

Oplossingen