Zoek op trefwoord

Vul een financieel begrip in en lees praktische, begrijpelijke en objectieve informatie.


Beste bezoekers,
www.definancielesite.nl zal als kosteloze, onafhankelijke en kritische financiƫle voorlichtingssite vanaf heden niet meer geactualiseerd worden.
De uitgebreide databank, bezocht door meer dan 263.000 bezoekers, zal tot 1 juli beschikbaar zijn om te raadplegen.
U kunt de websites van overheidsinstellingen voor informatie raadplegen. En dat is in deze tijd met ingrijpende wijzigingen op gebieden als o.a. studiefinanciering, sociale voorzieningen, Box 3 heffing, afbouw van ondernemersfaciliteiten, meer dan noodzakelijk. Schuldhulpverlening is nu van essentieel belang.
Indien u belang hecht aan een financieel klankbord, kunt u mailen naar info@definancielesite.nl. Ook tot na 1 juli beschikbaar voor u.


Bereken de financieringsbehoefte, studiefinanciering en aflossing: duo.nl/particulier/footer/service/rekenhulpen.jsp   wijzeringeldzaken.nl/op-jezelf/hoe-werkt-studiefinanciering ******************************************************************* Let... Vorige

Korting NS kaart

Kijk op de site van NS onder ex-student/langstudeerder na beëindiging van de studie: Korting NS KAART 

U volgt een studie en u krijgt studiefinanciering = geen aftrek meer https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/inkomstenbelasting/aftrekposten/persoonsgebonden-aftrek/studiekosten_en_andere_scholingsuitgaven/u_volgt_een_studie_en_u_krijgt_studiefinanciering Volgende
Back to home

Oplossingen