Zoek op trefwoord

Vul een financieel begrip in en lees praktische, begrijpelijke en objectieve informatie.


Beste bezoekers,
www.definancielesite.nl zal als kosteloze, onafhankelijke en kritische financiƫle voorlichtingssite vanaf heden niet meer geactualiseerd worden.
De uitgebreide databank, bezocht door meer dan 263.000 bezoekers, zal tot 1 juli beschikbaar zijn om te raadplegen.
U kunt de websites van overheidsinstellingen voor informatie raadplegen. En dat is in deze tijd met ingrijpende wijzigingen op gebieden als o.a. studiefinanciering, sociale voorzieningen, Box 3 heffing, afbouw van ondernemersfaciliteiten, meer dan noodzakelijk. Schuldhulpverlening is nu van essentieel belang.
Indien u belang hecht aan een financieel klankbord, kunt u mailen naar info@definancielesite.nl. Ook tot na 1 juli beschikbaar voor u.


Tarief:inkomstenbelasting/heffingskortingen_boxen_tarieven/boxen_en_tarieven/overzicht_tarieven_en_schijven/overzicht_tarieven_en_schijven tarieven/boxen_en_tarieven/overzicht_tarieven_en_schijven/overzicht_tarieven_en_schijven Rekenmodule.... Vorige

Ad a. De belastbare winst uit onderneming

U bent ondernemer. Zie voor toelichting: Hoofdstuk 3a. Winst uit onderneming.

Het belastbare loon bestaat uit loon uit dienstbetrekking, inkomsten ter vervanging van loon zoals de gouden handdruk, pensioen, sociale uitkeringen, lijfrente-uitkeringen en voordeel uit een auto van de zaak. Dit wordt verminderd met de werknemersaftrek. Het gaat dan vooral om de Reisaftrek... Volgende
Back to home