Zoek op trefwoord

Vul een financieel begrip in en lees praktische, begrijpelijke en objectieve informatie.


Beste bezoekers,
www.definancielesite.nl zal als kosteloze, onafhankelijke en kritische financiƫle voorlichtingssite vanaf heden niet meer geactualiseerd worden.
De uitgebreide databank, bezocht door meer dan 263.000 bezoekers, zal tot 1 juli beschikbaar zijn om te raadplegen.
U kunt de websites van overheidsinstellingen voor informatie raadplegen. En dat is in deze tijd met ingrijpende wijzigingen op gebieden als o.a. studiefinanciering, sociale voorzieningen, Box 3 heffing, afbouw van ondernemersfaciliteiten, meer dan noodzakelijk. Schuldhulpverlening is nu van essentieel belang.
Indien u belang hecht aan een financieel klankbord, kunt u mailen naar info@definancielesite.nl. Ook tot na 1 juli beschikbaar voor u.


Databank: http://ec.europa.eu/trade/policy/in-focus/ttip/  CPB Nieuws Quote: Mogelijke economische gevolgen van TTIP voor Nederland en de EU CPB Discussion Paper 331, 14 juli 2016 De... Vorige

Ondernemen

https://www.kvk.nl/download/Geldboek_voor_Ondernemers_tcm109-419652.pdf

 

https://www.mijnsubsidie.com/

Financiering

kapitaalopmaat.nl/ via crowdfunding

Vergaderen

seats2meet

Reizen

flixbus.nl

 

 

 

Check uw kennis voor een belangrijke beslissing op het gebied van pensioenen, leningen, beleggen, hypotheken en beleggingsverzekeringen. via de financiële-kennistest van AFM: weetwatjeweet.nl/html/index.html.   Zoekt u de betekenis van een financieel begrip? : De... Volgende
Back to home

Oplossingen