Uitgangspunten Boek

Bij het nemen van belangrijke en soms ingewikkelde financiële beslissingen in uw leven is - zoals de laatste jaren hebben aangetoond - het uitsluitend vertrouwen op banken, verzekeraars en tussenpersonen niet aan te raden. Kennis op het gebied van financiën wordt steeds belangrijker om tegenwicht te bieden aan financiële adviseurs.

Uw Financiële Routeplanner geeft heldere en objectieve voorlichting op het gebied van financiën, zodat u op de hoogte bent, weet waar u op moet letten en weet welke stappen u moet nemen om uw doel te bereiken.

Uw Financiële Routeplanner geeft de route aan, vertelt u waar u risico's loopt, toont de verbanden tussen financiële zaken en geeft u de voor- en nadelen van diverse keuzes. Zogenaamd vaststaande feiten, vanzelfsprekende constructies en trucs om veel geld te verdienen, worden kritisch doorgelicht. Uw Financiële Routeplanner geeft u waardevolle kennis voor het opstellen van uw financiële planning en voor kritische vragen aan uw adviseur.

Laat anderen geen voordeel doen met uw onwetendheid op financieel terrein maar neem de regie van uw financiële planning zelf in handen.

Oplossingen